Du är här

Anmälan

Anmälan

Varje grupp skall ha en huvudansvarig, varje tält skall ha en huvudansvarig.

När ni anmäler er skall ni anmäla in antingen att ni är huvudansvariga eller vem som är ansvarig för den grupp/tält du bor i.
Ni skall även tydligare beskriva mått och form på tält/soltak som ni tar med.

Vi har även lagt till en hel del frågor om du vill vara med och hjälpa till vid lite olika aktiviteter, om du skall slåss/fäktas/skjuta båge och om du vill hjälpa till vid öppet läger. Det blir en himla massa saker att fylla i men detta udnerlättar mycekt för oss autokrater så vi är tacksamma för att ni tar er tid till det.

För att underlätta senare administration av anmälan skall ni skapa ett konto på denna sida. Enklast är att logga in via Facebook. Länken till detta hittar du nere till vänster på sidan.

Då sista dag för ordinatie betalnings var 19/7 tillkommer en förseningsavgift på 100 kr (gäller ej dagspass)

1. Logga först in på denna sida

2. Anmäl er sedan här - OBS - maila mtv@styringheim.se om ni anmäler er nu såhär sent. Då lägerplanen är gjord kan vi inte garantera att ni får plats i önskad grupp men vi kommer såklart göra vårt bästa för att ni skall få en ok lägerplats.

 

Om du i dagsläget är osäker på exakt ankomsttid, vilket tält du skall ha eller vilka torneringar du vill vara med i så skriv gärna en kommentar om detta i det nedersta fältet "Övrig information" så vet den som planerar lägret att du kommer uppdatera alternativt att den kan jaga rätt på dig om du glömmer det.

Om du sedan vill uppdatera din anmälan är det bara att gå in här